Bakfiets Bandenspecialist

Vindt jij het leuk sportief bezig te zijn, hou je van de buitenlucht en haal je plezier uit contact met klanten? Misschien is dit dan wel de ideale bijbaan voor jou! We leiden je op tot bandenspecialist.

 • Onderdeel zijn van een start-up en deel uit maken van een klein team met leuke collega’s
 • Je eigen route fietsen, een bijdrage leveren aan meer veiligheid, duurzaamheid en minder verspilling
 • Groei mogelijkheden

Over

Jou

Als Bandenspecialist van Tyre Club ben je dagelijks onderweg op de bakfiets om mensen blij te maken. Je brengt de banden weer op spanning na een inspectie en geeft advies over de staat van de banden

Daarnaast adviseer, informeer en help jij potentiële klanten tijdens onze promo dagen wanneer we op locatie onze bandencheck uitvoeren.

Als Bandenspecialist vind je het leuk om sportiefs bezig te zijn en haal je plezier uit het contact met klanten. Een bijdrage leveren aan een beter klimaat en bezig zijn met auto’s is iets wat je aanspreekt. Help jij mee om de traditionele bandenwereld te veranderen en onze klanten veilig op weg te helpen?

Wat zijn jouw specificaties?

 • Je spreekt en begrijpt Nederlands
 • Je bent minimaal 18 jaar
 • Hebt een voorkeur voor techniek
 • Vindt het leuk om klanten te ontzorgen en enthousiasmeren

Wat bieden wij?

 • Een salaris conform CAO en 8% vakantiegeld.
 • Vakantiedagen naar rato
 • Een leuke sfeer binnen een creatieve omgeving van een jong bedrijf.
 • Groei als bandenspecialist

Hoe nu verder?

Ben jij enthousiast en wil je solliciteren? Reageer dan gelijk via jobs@tyreclub.nl en binnen een week hoor je of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Over

Tyre club

Tyre Club is een mobiele bandenservice voor particuliere en zakelijke automobilisten in Nederland. We hebben geen werkplaats, maar werken vanuit bussen. De Tyre Club monteur gaat naar onze klanten toe voor het wisselen, monteren, vervangen en repareren van banden.

De bandenindustrie is traditioneel en weinig klantgericht. Tyre Club wil dit veranderen en richt op de klant, niet de band. Wij gaan daarom voor gemak, het ontzorgen van mensen als het gaat om banden. Ook veiligheid en duurzaamheid zijn belangrijke thema’s voor Tyre Club; veel mensen hebben namelijk geen idee wat de staat is van hun banden. Meer dan 60% van automobilisten in Nederland rijdt rond met een te lage bandenspanning. Tyre Club wil mensen veel meer bewust maken van de noodzaak van periodiek bandenonderhoud.

Klanten van Tyre Club nemen eenmalig een dienst af of worden Member. Members worden op de hoogte gehouden van acties en krijgen korting op onze diensten en nieuwe banden. Daarnaast komen we periodiek bij Members langs om hun banden te checken op profiel, spanning en slijtage. Deze bandencheck is voor ons een manier om in verbinding te komen met onze members en ze het juiste advies te geven als het gaat om banden.

Chat openen
Hi, welkom bij Tyre Club! Kunnen we je ergens mee helpen?