Partnership
Hankook

Aandacht voor innovatie

en 100% klantgericht

Bij Tyre Club staat de klant centraal. Onze mobiele bandenservice staat in het teken van gemak, veiligheid en duurzaamheid. Omdat wij geloven in duurzame mobiliteit, speelt innovatie een grote rol en zoeken wij actief naar gelijkgestemde partijen om samen mee op te trekken. In Hankook hebben wij zo’n partij gevonden.

De samenwerking met Hankook biedt ons de mogelijkheid om als vernieuwende speler in de bandenwereld duurzaam te kunnen groeien, geholpen door de kennis en ervaring van een van de snelst groeiende bandenmerken wereldwijd.

Hankook gelooft in onze missie om automobilisten in Nederland bewuster te maken van de impact die banden hebben op verkeersveiligheid en het klimaat.

Gesteund door Hankook controleren wij pro-actief de banden van Nederlandse automobilisten op profieldiepte, bandenspanning en slijtage. Wij doen dit met onze Tyre Club bakfiets op een duurzame CO2-neutrale manier.

Over Hankook

Het is bij Hankook de bedoeling om, vanaf het moment dat de bestuurder de motor start, een veiliger, plezieriger en comfortabeler rijervaring mogelijk te maken. Hankook streeft naar dat gevoel en is verheugd om achter de band te staan die deze ultieme Driving Emotion aan de klant biedt.

Banden en veiligheid bij het autorijden gaan hand in hand en de bestuurders moeten zich op hun gemak voelen als ze rijden. Bij slecht weer of onder zware omstandigheden, de technologisch geavanceerde banden van Hankook komen altijd tegemoet aan de behoeften van onze klanten en bieden alle vertrouwen aan zowel de bestuurder als de passagiers, zodat zij verzekerd zijn van een veilige en prettige rit.

Klik hier voor meer informatie over Hankook.

Hankook doet meer dan banden

Tyre Club wordt gesteund door Hankook om het bewustzijn van het rijden op goede banden te vergroten in Nederland. Net als wij, gelooft Hankook ook in verbinding met haar doelgroep.

Bij Hankook heerst er een grote passie voor sport en wordt er al lange tijd samengewerkt met sportorganisaties over de hele wereld en is Hankook partner van zowel Real Madrid als de UEFA Europa League.

Ook besteedt Hankook aandacht aan de maatschappij steunt het merk in Nederland jaarlijks de Stichting van het Kind.

Chat openen
Hi, welkom bij Tyre Club! Kunnen we je ergens mee helpen?