Tyre-check
Membership

zijn jouw banden apk-proof?

Weet jij wat de staat van je banden is? Hoeveel profiel je nog hebt? Of ze op de juiste spanning zijn? Meer dan 60% van automobilisten in Nederland rijdt op te lage spanning: onveilig en snelle slijtage. Niet vreemd dat autobanden het grootste afkeurpunt zijn tijdens de APK.

Banden zijn voor meeste de automobilisten vaak de grote onbekende. Dat kan een dure verrassing zijn bij de APK, wanneer je garagist je vertelt dat je banden zo goed als versleten zijn en je eigenlijk nieuwe banden moet kopen.

Balen! Wat doe je op zo’n moment? Geen keuze in het merk, type en de kosten die daar aan vast hangen. In veel gevallen een ad hoc beslissing, vaak te duur en is het eigenlijk wel echt nodig om ze te vervangen? Gelukkig kan dit anders!

Met het Tyre-Check membership

weet je waar je aan toe bent

Elk jaar, zo’n 6 weken voorafgaand aan de APK-keuring van je auto, komen we bij je langs om je banden uitgebreid te controleren:

  • We meten de profieldiepte
  • We controleren op beschadigingen, uitdroging en ongewone slijtage
  • We meten je bandenspanning en brengen deze weer op peil

We geven je advies over de staat van je banden. Dat betekent dat jij weet of je banden mogelijk worden afgekeurd tijdens de APK. Omgekeerd weet je ook hoe lang ze nog meegaan. Je hoeft niet bang te zijn dat je ongewenst en onnodig banden moet kopen tijdens de APK.

Voor € 15 per jaar ben je Tyre-Check Member en krijg je ook korting op onze diensten en nieuwe banden! Vul het formulier hier in.

Boek je bandencheck in 3 minuten

Plan hier gemakkelijk online een afspraak voor je bandencheck. Wij komen naar je toe wanneer het jou uitkomt. Liever telefonisch een afspraak maken? Bel ons op 088 203 7500 of stuur een whatsapp bericht naar 06-48405887. Wij staan voor je klaar!

Andere services

Super service!

Zoals afgesproken netjes op tijd aanwezig.4 nieuwe 22” banden gemonteerd en gebalanceerd binnen 1,5 uur.Zeer netjes en professioneel te werk gegaan hele aardige monteur.Zeker aan te raden!
- Barendrecht

Snelle sevice

Snelle service , vriendelijke monteur
- Ijmuiden

Super (snelle) service. Zeer eenvoudig intake proces. Zeer prettige en professionele staff.

NB: er zit een typo in mijn onderstaande email adres (.com)
- Wassenaar

Vriendelijk, snel, professioneel, maatwerk

Fantastisch geholpen door zowel de contactpersoon als de monteur op locatie. Nette mensen. Dienstverlenend. Erg prettig. Aanrader… als je twee lekke banden hebt!
- Amsterdam

wat een gemak voor een super prijs, ik denk niet dat ik ooit nog naar een banden centrum ga!

van tevoren ben ik netjes gebeld inzake de aankomst tijd. Na het overhandigen van mijn sleutels was een klein uurtje later de auto alweer klaar. Super service door een vriendelijke [...]
- Leiden

Professionals en klant vriendelijke service! Dank!

Uitstrekkend!
- Den Haag

Perfecte service

Komen hun belofte perfect na. Alles goed en snel geregeld. Sleutel afleveren, in ontvangst memen. Meer moeite kost het niet.
- Rotterdam

Helemaal tevreden

Top bedrijf met heel veel ervaring Bedankt!
- Den Haag

Zeer goede ervaring mee

Zeer goed geholpenbij het afspreken. Ook de monteurwas zeer bleefd en heeft goedwek geleverd. Ik heb het telefoon nr opgeslagen en indie nodig kom ik zeker terug bij Tyre club [...]
- Rijsenhout

Goed werk

Gooed montage, kom op tijd. Bedankt voor de service
- Hoofddorp
Menu
Chat openen
Hi, welkom bij Tyre Club! Kunnen we je ergens mee helpen?