Tyre-fit
Membership

Boek je bandencheck in 5 minuten!

Plan hier gemakkelijk online een afspraak voor je bandencheck. Wij komen naar je toe wanneer het jou uitkomt. Liever telefonisch een afspraak maken? Bel ons op 088 203 7500 of stuur een whatsapp bericht naar 06-48405887. Wij staan voor je klaar!

zijn jouw banden veilig?

Weet jij wat de staat van je banden is? Slechte banden zijn helaas een oorzaak van tientallen verkeersongevallen per jaar. Een hoosbui, hard op de rem: met slechte banden maak je minder kans. Bovendien verbruikt een auto meer als er weinig profiel op de banden zit. Het gaat al snel om 10% meer brandstof per jaar.

Banden zijn voor meeste de automobilisten vaak de grote onbekende. Meer dan 60% van automobilisten in Nederland rijdt op te lage spanning: onveilig en snelle slijtage. Niet vreemd dat autobanden het grootste afkeurpunt zijn tijdens de APK.

Veilig onderweg zijn is het allerbelangrijkste dat er is. Net als dat je auto goed onderhouden is, is het is essentieel om te weten dat je banden in topcondititie zijn. Voor je bandenonderhoud ga je niet naar de garage, maar zelf doen is vaak teveel gedoe. Gelukkig kan dit anders!

Met het Tyre-Fit membership

altijd onderweg met veilige banden

Wil jij ook zeker weten dat je veilig onderweg bent met de juiste banden? Elke 3 maanden komen we bij je langs en houden je banden in topconditie:

  • We meten de profieldiepte
  • We controleren op beschadigingen, uitdroging en ongewone slijtage
  • We meten je bandenspanning en brengen deze weer op peil

Je krijgt van ons na elk bezoek een bandenrapport, daarin geven we je advies over de staat van je banden. Zo heb jij altijd de zekerheid dat je banden veilig zijn en weet je hoe lang ze nog meegaan.

Voor € 39,95 per jaar ben je Tyre-Fit Member en krijg je korting op andere diensten en nieuwe banden! Vul het formulier hier in.

Boek je bandencheck in 5 minuten!

Plan hier gemakkelijk online een afspraak voor je bandencheck. Wij komen naar je toe wanneer het jou uitkomt. Liever telefonisch een afspraak maken? Bel ons op 088 203 7500 of stuur een whatsapp bericht naar 06-48405887. Wij staan voor je klaar!

zeer goede nette service!!!!

prima prijs, net personeel, super snel uitgevoerd
- hurwenen

Snel en goede service!

Fijne open communicatie: Begin van de ochtend contact gehad gehad via Whatsapp, direct al duidelijk wat de kosten zouden zijn en wat te verwachten. In de loop van de ochtend [...]
- Hilversum

Ongekende service, kwaliteit en communicatie

Wat doe je als je er na 17:00 achter komt dat je achterband lek is? Tyre Club appen! Volgende ochtend was de oorzaak binnen een mum van tijd duidelijk,mijn band [...]
- Haarlem

Niks op aan te merken

De service was goed. Spontaan personeel. Goede adviezen. Goed werk verricht
- Amsterdam

Super

Top service en goede communicatie
- Drimmelen

Super snel geholpen.

Om half vier geconstateerd dat ik een lekke band had. Direct gebeld en binnen een kwartier een monteur voor mijn deur. Band gerepareerd en een half uur later kon ik [...]
- Haarlem

Super, snel en vakkundig geholpen.

Keurig op tijd, vriendelijke personeel. Goed geholpen bij de keuze van banden voor onze caravan, vragen foto's van de bandenmaat zodat ze de beste banden kunnen adviseren waar jij een keuze [...]
- Gouda

Perfect!

In de ochtend zag ik een lekke band bij mijn auto, eerst een appje gestuurd en met openingstijden gelijk even gebeld. Voor diezelfde ochtend nog een afspraak kunnen maken. Ze [...]
- Zoetermeer

Het werkt uitstekend!

Goede dienstverlening, alles liep soepel, persoonlijk contact waar nodig en er wordt meegedacht. Zorgeloos je banden laten wisselen voor de deur, het kan!
- Amsterdam

Heel tevreden, heel behulpzaam!

Ik werd snel geholpen, de kosten vielen me alles mee en er werd goed mee gedacht om voor mij de goedkoopste oplossing te vinden. Aanrader!
- Utrecht

Andere services

Menu