Tyre-fit
Membership

zijn jouw banden veilig?

Banden zijn voor meeste de automobilisten vaak de grote onbekende. Meer dan 60% van automobilisten in Nederland rijdt op te lage spanning: onveilig en snelle slijtage. Niet vreemd dat autobanden het grootste afkeur punt zijn tijdens de APK.

Slechte banden zijn helaas een oorzaak van 24.000 verkeersongelukken per jaar. Bovendien verbruikt een auto meer als er weinig profiel op de banden zit. Het gaat al snel om 10% meer brandstof per jaar. Weet jij wat de staat van je banden is?

Veilig onderweg zijn is het allerbelangrijkste dat er is. Net als dat je auto goed onderhouden is, is het is essentieel om te weten dat je banden in topconditie zijn. Daarom heeft Tyre Club het de Tyre-Fit service gelanceerd.

Ondertussen verzorgen wij de banden van honderden mensen die je zijn voorgegaan. 

Hoe het werkt?

Wat doen we precies tijdens de Tyre Fit? Elke 3 maanden komen we bij je langs en houden je banden in topconditie:

 • Een van onze monteurs komt met top-apparatuur langs voor je deur.
 • We meten de profieldiepte.
 • We controleren op beschadigingen, uitdroging en ongewone slijtage.
 • We meten je bandenspanning en brengen deze weer op peil.

Wat kan ik verwachten wanneer ik mij aanmeld?

 1. Je meld je aan via de knop in de volgende sectie op deze pagina.
 2. Wij nemen contact met je op om de eerste afspraak in te plannen, op een moment wanneer jij dat wilt.
 3. Op de afgesproken datum neemt de monteur ruim van te voren contact op om aan te geven hoe laat hij op locatie is. Je weet op de dag zelf dus precies waar je aan toe bent.
 4. Wij voeren de controles uit zoals het in de vorige sectie op deze pagina staat beschreven.
 5. Op basis van de controle geeft de monteur advies over wat je op banden gebied kunt verwachten in de aankomende drie maanden.
 6. Samen met de monteur plan je een vervolgafspraak voor over 3 maanden. Deze afspraak kan uiteraard nog verplaatst worden als dat nodig is.
 7. Achteraf ontvang je een compleet overzichtsrapport van de huidige staat van jouw banden.

Voor € 39,95 per jaar ben je Tyre-Fit Member. Dit is inclusief voorrijkosten, bandencontrole, klantenservice én de bandenrapporten. Er zijn dus geen onverwachte of bijkomende kosten.

Top

Gisteren via Google gevonden en vanochtend direct geweest. Deskundig en vriendelijk. Helemaal prima. Beveel ik zeker aan.
- Hoogland

Perfecte communicatie, vriendelijke medewerkers

Snelle reactie op vraag. Komen afspraken goed na. Hele goede communicatie en eerlijke prijs
- Delft

Vriendelijk, professioneel, snel

Na een lekke band was het tijd voor een complete nieuwe set banden. In het weekend een offerte aangevraagd en bijna direct ontvangen en geaccordeerd, maandag werd ik gebeld en [...]
- Enkhuizen

Snelle proffesionele service

Zonder reserve band in mijn nieuwe auto moest dit natuurlijk gebeuren. Vlak voordat ik op werk was.. een lekke band. Gelukkig kon dit bedrijf voor het einde van mijn werkdag [...]
- Zoeterwoude

Kwam als geroepen. Uitstekende service!

Klasse, uitstekende service!
- Purmerend

Soepel verlopen contact en repareren van band

Prettig telefonisch contact, goed meegedacht, transparant over kosten en binnen 45 min monteur ter plaatse. Het gehele proces verliep soepel en ik zou het zeker aanraden en bij voorkomende gevallen [...]
- Amsterdam

super geweldig

Super kennis making gehad, dus meteen met 2 auto's lid geworden voor een membership. De vriendelijke monteur heeft geweldig werk geleverd en de 2 nieuwe voorbanden ter plaatse gemonteerd. Zelfs nog [...]
- Wormer

Geweldige service - fantastisch geholpen

Ik de late namiddag gebeld ivm auto met lekke band (schroef zat er nog in) en de volgende morgen alles verholpen. De band kon worden gerepareerd maar voor de zekerheid [...]
- Vlaardingen

Snelle geweldige vriendelijke service van begin tot eind

Ik had een lekke band en werd snel en heel vriendelijk geholpen. Degene die mijn banden kwam wisselen was vriendelijk en netjes. Werkte netjes met zijn handschoenen aan en stond [...]
- Rotterdam

perfecte service!

Goede ervaring, service goed, uitstekende communicatie, prijs/kwaliteit zeer goed.
- Altforst

Starten met Tyre-Fit

Wil jij jouw banden veilig en in top-conditie houden? Aanmelden kan gemakkelijk en in enkele minuten. Klik op de onderstaande knop om je aan te melden via ons formulier.

Liever telefonisch een afspraak maken? Bel ons op 088 203 7500 of Stuur een Appje. Wij staan voor je klaar!

Andere services

Menu