Tyre-fit
Membership

zijn jouw banden veilig?

Banden zijn voor meeste de automobilisten vaak de grote onbekende. Meer dan 60% van automobilisten in Nederland rijdt op te lage spanning: onveilig en snelle slijtage. Niet vreemd dat autobanden het grootste afkeur punt zijn tijdens de APK.

Slechte banden zijn helaas een oorzaak van 24.000 verkeersongelukken per jaar. Bovendien verbruikt een auto meer als er weinig profiel op de banden zit. Het gaat al snel om 10% meer brandstof per jaar. Weet jij wat de staat van je banden is?

Veilig onderweg zijn is het allerbelangrijkste dat er is. Net als dat je auto goed onderhouden is, is het is essentieel om te weten dat je banden in topconditie zijn. Daarom heeft Tyre Club het de Tyre-Fit service gelanceerd.

Ondertussen verzorgen wij de banden van honderden mensen die je zijn voorgegaan. 

Hoe het werkt?

Wat doen we precies tijdens de Tyre Fit? Elke 3 maanden komen we bij je langs en houden je banden in topconditie:

 • Een van onze monteurs komt met top-apparatuur langs voor je deur.
 • We meten de profieldiepte.
 • We controleren op beschadigingen, uitdroging en ongewone slijtage.
 • We meten je bandenspanning en brengen deze weer op peil.

Wat kan ik verwachten wanneer ik mij aanmeld?

 1. Je meld je aan via de knop in de volgende sectie op deze pagina.
 2. Wij nemen contact met je op om de eerste afspraak in te plannen, op een moment wanneer jij dat wilt.
 3. Op de afgesproken datum neemt de monteur ruim van te voren contact op om aan te geven hoe laat hij op locatie is. Je weet op de dag zelf dus precies waar je aan toe bent.
 4. Wij voeren de controles uit zoals het in de vorige sectie op deze pagina staat beschreven.
 5. Op basis van de controle geeft de monteur advies over wat je op banden gebied kunt verwachten in de aankomende drie maanden.
 6. Samen met de monteur plan je een vervolgafspraak voor over 3 maanden. Deze afspraak kan uiteraard nog verplaatst worden als dat nodig is.
 7. Achteraf ontvang je een compleet overzichtsrapport van de huidige staat van jouw banden.

Voor € 40 per jaar ben je Tyre-Fit Member. Dit is inclusief voorrijkosten, bandencontrole, klantenservice én de bandenrapporten. Er zijn dus geen onverwachte of bijkomende kosten.

Innovatieve ervaring!

Voor het eerst deze bijzondere service ervaren, vriendelijk "Professor" monteur die mij ook nog het 1 en ander leerde, dit allemaal aan huis voor een goede prijs! Alsof ik in [...]
- Koedijk

Snelle en vriendelijke service

Last minute wintersport geboekt, alleen de zomerbanden zaten nog onder mijn auto. Alle garages zaten vol natuurlijk en ben Tyre Club tegengekomen op het internet. Het zag er allemaal goed [...]
- Amsterdam

Top

Afspraak makkelijk on-line te maken. Monteur was op tijd. En had de juiste onderdelen mee. Was in ca 30 min klaar. Top dus.
- Amsterdam

Makkelijk, snel en niet te duur.

Prima service. Op mijn aanvraag werd snel en adequaat gereageerd. Het is bijzonder prettig dat ze bij jou aan de deur komen.
- Laren

Top. Makkelijk

Top. Makkelijk en goede prijs kwaliteit verhouding.
- Almere

Heel professioneel, op tijd en vriendelijk

Dit was echt weer eens een heel aangename ervaring. Zowel de intake als de daadwerkelijke bandenwissel was tip top. Nils erg aardig een zorgvuldig. Contact backoffice ook snel en to the point. Zeer [...]
- Purmerend

Snel en vriendelijk

Ik had net de punt gezet op de app, of de deurbel ging en de collega stond voor de deur. Nieuwe banden waren nodig omdat de oude waren gescheurd. Half [...]
- Diemen

Geweldig en een goede service

De monteur was op tijd en beschikte over veel kennis, ik raad iedereen aan om bij de Tyre Club de banden te gaan bestellen. Top, ga zo door
- SPRANG-CAPELLE

Super service

Helaas had ik mijn band stuk gereden. Ik had snel en goed contact met Tyre Club. Band is de ochtend nadat ik contact had gelegd aan huis verwisseld en [...]
- Heerhugowaard

In een paar woorden, eerlijk, goede service, netjes te werk gaan en uitleg gegeven

Ik ga zeer zeker gebruik maken van Tyre club, heel handig en goed werk.
- Diemen

Starten met Tyre-Fit

Wil jij jouw banden veilig en in top-conditie houden? Aanmelden kan gemakkelijk en in enkele minuten. Klik op de onderstaande knop om je aan te melden via ons formulier.

Liever telefonisch een afspraak maken? Bel ons op 088 203 7500 of Stuur een Appje. Wij staan voor je klaar!

Andere services

Chat openen
Hi, welkom bij Tyre Club! Kunnen we je ergens mee helpen?