Tyre-Swap
Membership

Ervaar het gemak
van complete ontzorging

Als Tyre-Swap Member komen we voor je deur wisselen, zodat jij niet meer naar de garage hoeft voor je banden. Je houdt tijd over voor belangrijkere zaken, zoals je kinderen of je werk. Als je wilt, slaan we je banden ook op, dat scheelt weer ruimte in de schuur. Een fijn gevoel dat je weet dat wij altijd voor je banden zorgen!

Wil je Member worden maar liggen je banden nog ergens anders? Maak gebruik van onze overstapservice, dan halen we je banden kosteloos op. Klik hier voor meer informatie.

Stel jouw ideale Membership samen

Ervaar het gemak van de jaarservice. Naast het wisselen op locatie, kan je kiezen om je Membership uit te breiden met bandenopslag en/of Tyre-Fit. Zo kies je altijd het Membership dat het beste bij je past.

  Ik word Tyre Swap member!


  Selecteer je Tyre Swap Membership:
  Set met velgenSet zonder velgen

  Kies optioneel aanvullend:

  Na het aanmelden nemen we contact met je op voor het maken van een eerste afspraak. Welcome to the club!

  Je bent er bijna

  Vul het formulier in en je ontvangt onze Member Card. Wij nemen daarna contact met je op om een afspraak met je te maken wanneer het jou uitkomt. Liever telefonisch een afspraak maken? Bel ons op 088 203 7500 of stuur een whatsapp bericht naar 06-48405887. Wij staan voor je klaar!

  Perfect service

  Van uitbrengen van de offerte tot de uiteindelijle werkzaamheden. Topwerk!
  - Amersfoort

  Gewoon tijdens het werk!

  Top service , ook vooraf en achteraf
  - Ouderkerk aan de Amstel

  Op tijd en volgens binnen gemaakte afspraak

  Goede ervaring, prettige afhandeling en in de voorgestelde tijd. Kortom top. Fijn dat er wordt uitgebreid naar het midden van het land.
  - Amersfoort

  Snel en handig geregeld!

  Tijdens het Pinksterweekend contact gehad per app over een lekke band. Goed de opties kunnen afstemmen. Direct na het weekend een vervangende band eronder. Fijn dat het niet nodig was [...]
  - Haarlem

  Top service

  Alles snel geregeld.
  - Amsterdam

  Makkelijk,snel goede prijs

  werd uitstekend geholpen, afspraken worden correct nagekomen, deskundige en vriendelijke monteur en contact verloopt soepel, 100% tevreden!
  - Alkmaar

  Top service

  Ik had een lekke band. Ik heb Tyre club 's avonds gelijk een appje gestuurd en kreeg de volgende ochtend vroeg bericht dat ze rond 11:00 uur langs konden komen. [...]
  - Houten

  Thank you

  One word... Professionals!
  - Haarlem

  Super fijn geholpen

  Aanrader helpen je goed en snel
  - Hellevoetsluis

  Snelle en uitstekende service

  Lekke band binnen een half uur verholpen
  - Leiden

  Andere services

  Menu