Tyre-Swap
Membership

Ervaar het gemak
van complete ontzorging

Als Tyre-Swap Member komen we voor je deur wisselen, zodat jij niet meer naar de garage hoeft voor je banden. Je houdt tijd over voor belangrijkere zaken, zoals je kinderen of je werk. Als je wilt, slaan we je banden ook op, dat scheelt weer ruimte in de schuur. Een fijn gevoel dat je weet dat wij altijd voor je banden zorgen!

Wil je Member worden maar liggen je banden nog ergens anders? Maak gebruik van onze overstapservice, dan halen we je banden kosteloos op. Klik hier voor meer informatie.

Stel jouw ideale Membership samen

Ervaar het gemak van de jaarservice. Naast het wisselen op locatie, kan je kiezen om je Membership uit te breiden met bandenopslag en/of Tyre-Fit. Zo kies je altijd het Membership dat het beste bij je past.

  Ik word Tyre Swap member!


  Selecteer je Tyre Swap Membership:
  Set met velgenSet zonder velgen

  Kies optioneel aanvullend:

  Na het aanmelden nemen we contact met je op voor het maken van een eerste afspraak. Welcome to the club!

  Je bent er bijna

  Vul het formulier in en je ontvangt onze Member Card. Wij nemen daarna contact met je op om een afspraak met je te maken wanneer het jou uitkomt. Liever telefonisch een afspraak maken? Bel ons op 088 203 7500 of stuur een whatsapp bericht naar 06-48405887. Wij staan voor je klaar!

  Goede service op maat

  Fijn dat het op elke locatie kan.
  - Wassenaar

  Banden reparatie snel geregeld, helemaal tevreden

  Reparatie van lekke band kon binnen dezelfde dag nog. Geen minpunten gevonden.
  - Amsterdam

  Goede service!

  Zeer goede service en dienstverlening. De betreffende servicemontuur was zeer correct en vriendelijk! Zeer aan te bevelen!
  - Amsterdam

  Uitstekende service

  Band liep steeds langzaam leeg. Zij hebben mij geadviseerd om beide voorbanden te wisselen. Heb nu twee nieuwe banden incl. Montage op locatie voor een prima prijsje. Ik ben tevreden! [...]
  - Amsterdam

  Uitstekende service

  Makkelijk voor de deur. Geen gesjouw met wielen. Deze worden keurig uit- en in de berging geplaatst. Een aanrader!
  - Den Haag

  Snel, eenvoudig en goede service

  Wederom een goede ervaring met TyreClub. Afspraak was zo geregeld en de communicatie verliep heel soepel. Na goed overleg over de staat van de banden waren ze binnen no time [...]
  - Haarlem

  Perfecte service

  Het was de tweede keer dat ik gebruik heb gemaakt van de seizoenswissel van TyreClub. Wederom een perfecte ervaring. Keurige digitale communicatie, afspraak precies op tijd, voorkomende en vriendelijke servicemonteur, [...]
  - Den Haag

  Super handig!

  Savond contact opgenomen ivm een lekke band de volgende dag in de ochtend gelijk 4 banden laten vervangen. Super service en vriendelijk geholpen! Top!
  - Hoogvliet

  Super geregeld

  Super service
  - Enter

  “It’s supercalifragilisticexpialidocious!"

  Bandenwissel tijdens onze grannieday, hoe luxe wil je het hebben. Oma en Opa rijden weer veilig de zomer door!
  - Zeist

  Andere services

  Menu