Over ons

Missie

& visie

Tyre Club is ontstaan vanuit de visie dat het in de bandenwereld veelal draait om de band en niet om de klant. Mensen hebben geen interesse in hun banden, vinden ze vies en duur. Banden vervangen, nieuwe banden kopen, banden wisselen terwijl je wacht in een koude kantine met vieze koffie. De meeste mensen ervaren banden als gedoe.

Tyre Club gelooft dat met een betere klantbeleving en meer service mensen de band met hun banden zullen versterken. Banden zijn een belangrijk onderdeel van je auto en dragen enorm bij aan verkeersveiligheid, duurzaamheid en kostenbesparing. 

Service, service
en nog eens service

Tyre Club is opgericht door Peter Veldhoven en Emil Korn. Zij zagen in de herfst van 2019 dat mensen voor bandenservice willen wat ze bij andere producten en diensten ook ervaren: gemak en ontzorging. Met zijn achtergrond als Industrieel Ontwerper heeft Peter een specialisme ontwikkeld om producten en diensten te ontwikkelen die inspelen op klantbehoefte. En met 17 jaar ervaring bij Carglass weet Emil als geen ander wat het betekent om voor je klant net dat extra beetje te doen.

Meer weten? Kom in contact!

Wij vinden het leuk om met je in contact te komen en je meer te vertellen over onze aanpak. Bel ons op 088 203 7500 of app ons gerust op 06-48405887 en we leggen je graag uit waarom wij het verschil maken.

Chat openen
Hi, welkom bij Tyre Club! Kunnen we je ergens mee helpen?