Bandenservice
op locatie

Onze diensten

altijd bij jou voor de deur

Of je nu je zomer- en winterbanden wilt wisselen, je band lek is of je een check wilt of je nog wel veilig rijdt: wij komen bij je voorrijden. Op een moment dat het jou uitkomt. Geen gedoe met garages, gewoon makkelijk, bij jou voor de deur.

Tyre Club. Jouw banden, wij regelen het voor je.

veilig onderweg, 100% ontzorgd

Dit is hoe het werkt

1. Plan je wissel

Kies een van onze services en een datum en plek die jou uitkomt. Wij komen naar je toe.

2. Daar zijn we

Een kwartier voor de wissel krijg je een berichtje. De monteur checkt, wisselt, vervangt of repareert de banden waar je bij staat.

3. Weer de weg op

Binnen 30 minuten zijn de banden gewisseld. We kunnen de gewisselde set voor je opslaan. Zo kun je weer veilig de weg op!

Waarom
Tyre club?

Bespaar tijd

Wij geloven in besparing en efficiency. Daarom komen we naar je toe en helpen je direct. Gemak en het scheelt je tijd en geld.

Op iedere locatie

Wij komen naar de plek die jou goed uitkomt. Thuis of op het werk. Bovendien komen we langs wanneer het jou uitkomt. Super flexibel.

Veiligheid eerst

Onze monteurs zijn gecertificeerd en hebben de hoogst mogelijke kwaliteit aan apparatuur. Zodat jij weer veilig de weg op kan.

Zorg voor jouw banden

Wij zorgen dat jouw banden altijd in topconditie zijn. Zo bespaar jij brandstof, ontlast je het milieu en kan je altijd veilig de weg op! 

Tyre Club

ervaringen

Super. Waarom bestaat dit nu pas!

Effectief en snel geregeld - en vriendelijke en kundige mensen.
- Amsterdam

Uitmuntend

Wat mij is overkomen gun ik geen enkele man. Een boze ex die in de nacht alle 4 je banden leeg prikt en daar sta je dan. Je kan de [...]
- Amsterdam

Uitstekend

Goeie service , vriendelijke mensen , alles top geregeld
- Wormerveer

Help where you need it when you need it!

I had a nail in the tire that I couldn't find; so the tire was slowly leaking during a few weeks. Guys found the problem and fixed it at my [...]
- HAARLEM

Uitstekend!

Het bedrijf een appje gestuurd en kon dezelfde dag al geregeld worden! Helemaal top en op locatie, wat wil je nog meer! Zeer tevreden!
- Haarlem

Goede service!

Vandaag nieuwe banden laten wisselen aan huis door Tyre Club. Zeer vakkundig gedaan met goede apparatuur. Ik had zelf via internet 4 nieuwe banden besteld. Banden zijn goed gebalanceerd en de [...]
- Zoetermeer

Een mooi bedrijf met een geweldige service.

een mooi bedrijf en ik ben blij van tyreclub’s diensten gebruik te hebben gemaakt. Jullie leveren professioneel werk, zijn netjes, zeer beleefd en behulpzaam. Ik hoop dat je het [...]
- Den Haag

Extremely convenient!

It was very easy, fast and convenient to get my tyres replaced.
- Haarlem

Stipt, kundig, scherp geprijsd en zonder gedoe

Omdat ik weinig tijd had en geen zin om allerlei fitters te vergelijken heb ik de diensten van de Tyre Club uitgeprobeerd. In een woord klasse! Bandenwissel voor de deur, [...]
- Bilthoven

Zorgvuldig en bekwaam

Ideaal dat de wissel op locatie kan, de monteur ging zorgvuldig om met de set wielen. Er werd gewerkt met kwalitatief apparatuur.
- Heemskerk
Menu