Bandenservice
op locatie

Onze diensten

altijd bij jou voor de deur

Of je nu je zomer- en winterbanden wilt wisselen, je band lek is of je een check wilt of je nog wel veilig rijdt: wij komen bij je voorrijden. Op een moment dat het jou uitkomt. Geen gedoe met garages, gewoon makkelijk, bij jou voor de deur.

Tyre Club. Jouw banden, wij regelen het voor je. Klik hier om je afspraak in te plannen.

veilig onderweg, 100% ontzorgd

Dit is hoe het werkt

1. Plan je wissel

Kies een van onze services, een datum en plek die jou uitkomt. Wij komen naar je toe.

2. Daar zijn we

Een kwartier voor de wissel krijg je een berichtje. De monteur wisselt, vervangt of repareert de banden waar je bij staat.

3. Weer de weg op

Binnen 30-60 minuten zijn de banden gewisseld, gemonteerd of gerepareerd. Dan kun jij weer veilig de weg op!

Waarom
Tyre club?

Geen gedoe!

Banden zijn voor velen een frustratie. Niet bij ons. We komen naar je toe en helpen je direct. Zo goed kan bandenservice zijn!

Ontzorgen

Wij regelen je bandenzaken terwijl jij plezier kan maken met je kinderen, een moment voor jezelf hebt of kan doorwerken.

Veilig onderweg

Je banden zijn het enige contact met de weg. De zorg voor je banden is belangrijker dan je denkt. Wij houden je banden in topconditie.

Duurzaamheid

Omdat wij jouw banden periodiek onderhouden, bespaar jij brandstof. Ook ontlast je het milieu en gaan je banden veel langer mee! 

zeer goede nette service!!!!

prima prijs, net personeel, super snel uitgevoerd
- hurwenen

Snel en goede service!

Fijne open communicatie: Begin van de ochtend contact gehad gehad via Whatsapp, direct al duidelijk wat de kosten zouden zijn en wat te verwachten. In de loop van de ochtend [...]
- Hilversum

Ongekende service, kwaliteit en communicatie

Wat doe je als je er na 17:00 achter komt dat je achterband lek is? Tyre Club appen! Volgende ochtend was de oorzaak binnen een mum van tijd duidelijk,mijn band [...]
- Haarlem

Niks op aan te merken

De service was goed. Spontaan personeel. Goede adviezen. Goed werk verricht
- Amsterdam

Super

Top service en goede communicatie
- Drimmelen

Super snel geholpen.

Om half vier geconstateerd dat ik een lekke band had. Direct gebeld en binnen een kwartier een monteur voor mijn deur. Band gerepareerd en een half uur later kon ik [...]
- Haarlem

Super, snel en vakkundig geholpen.

Keurig op tijd, vriendelijke personeel. Goed geholpen bij de keuze van banden voor onze caravan, vragen foto's van de bandenmaat zodat ze de beste banden kunnen adviseren waar jij een keuze [...]
- Gouda

Perfect!

In de ochtend zag ik een lekke band bij mijn auto, eerst een appje gestuurd en met openingstijden gelijk even gebeld. Voor diezelfde ochtend nog een afspraak kunnen maken. Ze [...]
- Zoetermeer

Het werkt uitstekend!

Goede dienstverlening, alles liep soepel, persoonlijk contact waar nodig en er wordt meegedacht. Zorgeloos je banden laten wisselen voor de deur, het kan!
- Amsterdam

Heel tevreden, heel behulpzaam!

Ik werd snel geholpen, de kosten vielen me alles mee en er werd goed mee gedacht om voor mij de goedkoopste oplossing te vinden. Aanrader!
- Utrecht
Menu