Bandenmontage

Voor je deur
de banden erop!

Heb je zelf nieuwe banden gekocht en wil je graag dat ze voor je deur erop worden gezet? Dan rijden wij voor! Als je wilt, nemen we de oude banden mee voor recycling. Goed voor het milieu. Heb je zomer- of winterbanden die je wilt wisselen? Klik dan hier.

De kosten voor de losse montage starten vanaf € 70 incl. BTW. Bel of app ons voor het maken van een afspraak voor je bandenmontage.

Neem contact met ons op

Wij komen naar je toe wanneer het jou uitkomt. Bel ons op 088 203 7500 of stuur een whatsapp bericht naar 06-48405887. Wij staan voor je klaar! Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden en je kunt ons daarbuiten een appje sturen. We proberen zo snel mogelijk te reageren.

Andere services

Top !!

Heel goed en vriendelijk geholpen door Jeffrey. In de winter weet ik jullie weer te vinden . Kan het iedereen aanraden .
- Almere

Profs

Als je nieuwe banden nodig hebt of hulp nodig hebt dit bedrijf doet het perfect en is zeer klantvriendelijk dit is al de 2x dat ik hun om hulp vraag [...]
- Den Haag

Snelle levering thuis tegen aantrekkelijke prijs

Gloednieuwe banden (nog geen maand oud) netjes thuis op de oprit gemonteerd. Keurig gebalanceerd, geen trillingen bij het rijden.
- Amsterdam

Amazing !

Great people, great service and fast, reliable company. Everything work like a charm, 100% recommended. Thank you for your amazing work, Tyre Club.
- Haarlem

Snel, klantgericht en vakbekwaam

Snel, klantgericht en vakbekwaam
- Bussum

uitstekend

Alles netjes, op tijd, nieuwe banden op (zomer)velg en wissel winter naar zomer.
- V

Top service!

Echte vakmensen. Snel, deskundig en netjes. Dit is top!
- Naarden

Innovatieve ervaring!

Voor het eerst deze bijzondere service ervaren, vriendelijk "Professor" monteur die mij ook nog het 1 en ander leerde, dit allemaal aan huis voor een goede prijs! Alsof ik in [...]
- Koedijk

Snelle en vriendelijke service

Last minute wintersport geboekt, alleen de zomerbanden zaten nog onder mijn auto. Alle garages zaten vol natuurlijk en ben Tyre Club tegengekomen op het internet. Het zag er allemaal goed [...]
- Amsterdam

Top

Afspraak makkelijk on-line te maken. Monteur was op tijd. En had de juiste onderdelen mee. Was in ca 30 min klaar. Top dus.
- Amsterdam
Chat openen
Hi, welkom bij Tyre Club! Kunnen we je ergens mee helpen?