altijd zekerheid over je banden

zijn jouw banden apk-proof?

Weet jij wat de staat van je banden is? Hoeveel profiel je nog hebt? Of ze op de juiste spanning zijn? Meer dan 60% van automobilisten in Nederland rijdt op te lage spanning: onveilig en snelle slijtage. Niet vreemd dat autobanden het grootste afkeurpunt zijn tijdens de APK.

Banden zijn voor meeste de automobilisten vaak de grote onbekende. Dat kan een dure verrassing zijn bij de APK, wanneer je garagist je vertelt dat je banden zo goed als versleten zijn en je eigenlijk nieuwe banden moet kopen.

Balen! Wat doe je op zo’n moment? Geen keuze in het merk, type en de kosten die daar aan vast hangen. In veel gevallen een ad hoc beslissing, vaak te duur en is het eigenlijk wel echt nodig om ze te vervangen? Gelukkig kan dit anders!

Met de bandencheck

weet je waar je aan toe bent

Voorafgaand aan de APK-keuring van je auto, komen we bij je langs om je banden uitgebreid te controleren:

  • We meten de profieldiepte
  • We controleren op beschadigingen, uitdroging en ongewone slijtage
  • We meten je bandenspanning en brengen deze weer op peil

Slechte banden zijn helaas een oorzaak van tientallen verkeersongevallen per jaar. Een hoosbui, hard op de rem: met slechte banden maak je minder kans. Bovendien verbruikt een auto meer als er weinig profiel op de banden zit of je bandenspanning te laag is. Het gaat al snel om 10% per jaar. Wil jij ook liever voorkomen dan genezen?

Boek je bandencheck in 3 minuten

Plan hier gemakkelijk online een afspraak voor je bandencheck. Wij komen naar je toe wanneer het jou uitkomt. Liever telefonisch een afspraak maken? Bel ons op 088 203 7500 of stuur een whatsapp bericht naar 06-48405887. Wij staan voor je klaar!

Eenmalig of jaarlijks

Met de Bandencheck van Tyre Club weet je waar je aan toe bent. We komen voorafgaand aan je APK-keuring je langs om je banden te controleren. Je kan kiezen voor eenmalig afnemen, of als Member jaarlijks (Tyre-Check) en zelfs in combinatie met periodiek onderhoud (Tyre-Fit).

zeer goede nette service!!!!

prima prijs, net personeel, super snel uitgevoerd
- hurwenen

Snel en goede service!

Fijne open communicatie: Begin van de ochtend contact gehad gehad via Whatsapp, direct al duidelijk wat de kosten zouden zijn en wat te verwachten. In de loop van de ochtend [...]
- Hilversum

Ongekende service, kwaliteit en communicatie

Wat doe je als je er na 17:00 achter komt dat je achterband lek is? Tyre Club appen! Volgende ochtend was de oorzaak binnen een mum van tijd duidelijk,mijn band [...]
- Haarlem

Niks op aan te merken

De service was goed. Spontaan personeel. Goede adviezen. Goed werk verricht
- Amsterdam

Super

Top service en goede communicatie
- Drimmelen

Super snel geholpen.

Om half vier geconstateerd dat ik een lekke band had. Direct gebeld en binnen een kwartier een monteur voor mijn deur. Band gerepareerd en een half uur later kon ik [...]
- Haarlem

Super, snel en vakkundig geholpen.

Keurig op tijd, vriendelijke personeel. Goed geholpen bij de keuze van banden voor onze caravan, vragen foto's van de bandenmaat zodat ze de beste banden kunnen adviseren waar jij een keuze [...]
- Gouda

Perfect!

In de ochtend zag ik een lekke band bij mijn auto, eerst een appje gestuurd en met openingstijden gelijk even gebeld. Voor diezelfde ochtend nog een afspraak kunnen maken. Ze [...]
- Zoetermeer

Het werkt uitstekend!

Goede dienstverlening, alles liep soepel, persoonlijk contact waar nodig en er wordt meegedacht. Zorgeloos je banden laten wisselen voor de deur, het kan!
- Amsterdam

Heel tevreden, heel behulpzaam!

Ik werd snel geholpen, de kosten vielen me alles mee en er werd goed mee gedacht om voor mij de goedkoopste oplossing te vinden. Aanrader!
- Utrecht

Andere services

Menu