Nieuwe banden

Direct een offerte aanvragen…

Wil je graag je banden vervangen en daarvoor een prijsopgave ontvangen? Dat kan! Vul het aanvraagformulier in, wij nemen contact met je op en geven vrijblijvend het beste bandenadvies passend bij jouw wensen.

  Vul het formulier in


  Vul de bandenmaat in:

  Selecteer het soort banden:
  ZomerWinterAll-season

  Selecteer het aantal banden:
  4321


  …wij staan voor je klaar!

  De keuze voor nieuwe banden is enorm, terwijl elke band weer andere eigenschappen heeft. Wil je erachter komen welke band het beste bij jouw auto en weggedrag past? Neem gerust contact met ons op, wij staan voor je klaar met het juiste advies!

  Bij Tyre Club vinden wij het belangrijk om het gedoe rondom je banden uit handen te nemen. We vervangen banden op locatie en zorgen er voor dat jij plezier kunt maken met je kinderen, een moment voor jezelf hebt of juist kunt focussen op je werk.

  Goede ervaring

  Komt op gesproken afspraak en zijn nestjes
  - Amstelveen

  Super service!!!

  In de ochtend geappt en in de middag zaten de nieuwe banden er alweer om! Echt aan te bevelen als je net als ik geen verstand hebt van banden wisselen/vervangen! [...]
  - Utrecht

  Snel, vriendelijk en professioneel

  Contact via whatsapp gezocht. De monteur kon de volgende ochtend al komen. Zeer vriendelijk en behulpzaam. De werkzaamheden werden professioneel uitgevoerd.
  - Haarlem

  Volgens afspraak, snel en correct uitgevoerd

  Netjes op tijd, keurige monteur die enthousiast de werkzaamheden uitvoerde. Ik ben dan ook dik tevreden.
  - Zandvoort

  Prima prijs en uitstekende servies.

  Banden snel besteld en ter plaatsen verwisseld. Vriendelijke mensen. Erg tevreden. Zal in de toekomst zeker weer gebruik van maken.
  - Gouda

  Goede communicatie, vlotte service

  Goede communicatie, vlotte service
  - Capelle ad IJssel

  Zeer plezierig contact, deskundig en professioneel

  .
  - Haarlem

  Super goed geregeld, fijne club!

  Snel, prettig en aardige mensen, aanrader!
  - Den Haag

  Top service

  Op tijd, vriendelijk, goed!
  - Wassenaar

  Snel en vakkundig

  Komt afspreken aan, handig om voor de deur te monteren.
  - Haarlem

  je nieuwe banden

  op locatie gemonteerd

  Tyre Club levert zomer-, winter- of all-season banden van elk merk en in elke prijsklasse. Heb je voorkeur voor een merk, maak dit dan kenbaar aan ons. Nadat je banden bij ons zijn besteld komen we de banden monteren op locatie. Afhankelijk van het merk banden en onze voorraad is dit mogelijk binnen een enkele dagen. Desgewenst nemen we je oude banden kosteloos mee voor de recycling.

  Wat kost een autoband vervangen?

  De prijs van een nieuwe autoband is afhankelijk van verschillende variabelen zoals het merk, type en formaat. Een grote band is typisch duurder dan een kleine band. Bij Tyre Club hebben we alle bandenmerken op voorraad, van premium tot economy segment. Wil je een directe prijsopgave? Vraag het aan via het formulier bovenaan deze pagina.

  Menu