Nieuwe banden

Direct een offerte aanvragen…

Op zoek naar nieuwe banden en wil je graag een prijsopgave ontvangen? Dat kan! Vul het aanvraagformulier in en wij nemen contact met je en geven vrijblijvend het beste bandenadvies passend bij jouw wensen.

  Vul het formulier in


  Vul de bandenmaat in:

  Selecteer het soort banden:
  ZomerWinterAll-season

  Selecteer het aantal banden:
  4321


  …wij staan voor je klaar!

  De keuze voor nieuwe banden is enorm, terwijl elke band weer andere eigenschappen heeft. Wil je erachter komen welke band het beste bij jouw auto en weggedrag past? Neem gerust contact met ons op, wij staan voor je klaar met het juiste advies!

  Bij Tyre Club vinden wij het belangrijk om het gedoe rondom je banden uit handen te nemen en ervoor te zorgen dat jij plezier kunt maken met je kinderen, een moment voor jezelf hebt of juist kunt focussen op je werk.

  je nieuwe banden

  op locatie gemonteerd

  Tyre Club levert zomer-, winter- of all-season banden van elk merk en in elke prijsklasse. Heb je voorkeur voor een merk, maak dit dan kenbaar aan ons. Nadat je banden bij ons zijn besteld, komen we deze snel monteren, afhankelijk van het merk en onze voorraad is dit meestal binnen een paar dagen. Desgewenst nemen we je oude banden kosteloos mee voor de recycling.

  Chat openen
  Hi, welkom bij Tyre Club! Kunnen we je ergens mee helpen?