Zakelijke

Bandenservice

Lekke band reparatie

Bel ons en we zorgen ervoor dat je medewerker zo snel mogelijk weer onderweg is!

Bandenwissel

Wissel alle banden van je vloot, op locatie! Je medewerkers hoeven niet meer naar de garage voor de zomer- en winterbanden wissel!

Laat je gegevens achter via het onderstaande formulier, en wij zullen contact met je opnemen. 

  Bandenreparatie

  op locatie

  Vallen lekke band reparaties niet onder het leasecontract? Tyre Club is de flexibele partner die je medewerkers weer op weg helpt wanneer zij een lekke band reparatie nodig hebben. Een van onze specialisten komt met gereedschap op locatie en repareert de band van binnen uit, de auto is dus binnen een uur weer de weg op en hoeft ook niet meer langs een garage. 
  Let op: Wij doen een permanente reparatie op locatie waardoor de auto niet meer naar de garage hoeft. Dit is anders dan een prop inschieten, dat is namelijk een tijdelijke oplossing.

  Banden wisselen

  terwijl je werkt

  De banden van de gehele vloot wisselen kost veel tijd voor je medewerkers. Naar de garage, wachten op de bandenwissel, weer terug rijden naar kantoor. Met een team van tien man gaat het al snel om 80 uur per jaar – onder werktijd. En dat is tijd waarin ze niet of nauwelijks kunnen werken.

  Een van onze specialisten komt met gereedschap op locatie en wisselt de banden van alle aangegeven auto’s naar zomer of winterbanden, afhankelijk van het jaargetijde. Ook worden alle banden op locatie gebalanceerd, de auto’s hoeven dus niet meer naar de garage voor de bandenwissel. 

  Let op: Onze specialist(en) kunnen de gewisselde banden ook meenemen naar onze opslag. Ook hebben we alle bandenmerken op voorraad, het is dus mogelijk om seizoensbanden bij ons te bestellen en dat we deze op locatie komen plaatsen. 

  Wagenpark bandencheck

  meten is weten

  Weet jij hoe het is met de banden van je wagenpark? Hoeveel banden zijn er binnenkort toe aan vervanging? Worden de banden netjes op spanning gehouden door je werknemers? Rondrijden op onderspanning kost veel meer brandstof en banden slijten sneller. Daarnaast is het risico op ongelukken vele malen groter, met alle gevolgen van dien.

  Tyre Club komt 4x per jaar langs om alle banden te checken op profieldiepte en slijtage. We brengen ze meteen op de juiste spanning. Je ontvangt een rapport over de conditie van elke band, dus je weet precies wanneer vervanging echt nodig is. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden voor jouw wagenpark!

  Tyre club
  voor bedrijven

  Meer efficiency

  Werknemers kunnen op kantoor blijven terwijl Tyre Club de banden checkt, wisselt of vervangt.

  Meer duurzaamheid

  Elk kwartaal brengt Tyre Club het wagenpark op de juiste spanning, dit verlaagt de CO2 en stikstof uitstoot.

  Meer veiligheid

  Elk kwartaal worden banden gecheckt op slijtage en onderspanning, minder risico’s op ongelukken.

  Minder kosten

  Minder brandstofverbruik en niet meer onnodig banden vervangen bespaart jaarlijks 100-150 euro per werknemer.

  Recensies

  Meer weten over onze

  zakelijke pakketten?

   Laat je gegevens achter


   Chat openen
   Hi, welkom bij Tyre Club! Kunnen we je ergens mee helpen?