Uw werknemers

klaar voor het
nieuwe seizoenTyre club

Zakelijk

Wat beweegt de zakelijke rijder anno 2020? Mobiliteit, flexibiliteit en gemak. En daarnaast: kosten besparen en het milieu ontlasten. Op basis van die behoeften heeft Tyre Club dé oplossing om efficiënt en duurzaam banden te wisselen. Neem contact met ons op om meer informatie te krijgen over onze pakketten voor de zakelijke markt.

Zakelijk rijdend Nederland geeft jaarlijks miljoenen uit aan de logistiek rondom de bandenwissel. Denk aan de kilometers van en naar de garage en de tijd die werknemers kwijt zijn als ze moeten wachten op de wissel. Dit alles tijdens kantoortijd. Tyre Club biedt ondernemers en leasemaatschappijen de mogelijkheid te kiezen voor het gemak van banden wisselen op kantoor.

Waarom
Tyre club?

Efficiënte mobiliteit

Je komt ‘s ochtends aan op kantoor, je parkeert je auto en geeft je sleutels af. Aan het eind van de dag rijdt je weer naar huis op je gewisselde set banden, efficiënter kan het niet.

Flexibiliteit

Drukke agenda’s eisen veel van werknemers. De bandenwissel komt altijd ongelegen, tenzij je deze gewoon op kantoor kan inplannen. Die flexibiliteit biedt Tyre Club!

Duurzame besparing

Tyre Club maakt zakelijk rijden groener. We verminderen de gezamenlijke CO2-uitstoot aanzienlijk omdat werknemers geen onnodige ritten maken en op kantoor kunnen blijven.

Voordelig en makkelijk

Tyre Club neemt de zorg voor de bandenwissel volledig uit handen en verlaagt daarmee de kosten voor de werkgever. Tegelijkertijd levert het veiligheid en gemak op voor de werknemers.

Tyre club

ervaringen

Meer weten?

neem contact op

Laat je gegevens achter


Menu